mandag den 12. oktober 2009

Stille nu - Viveca Sten


Velsmurt og velserveret krimi fra landet med sol, klipper og friskfangede sild. Her er et brag af en stærk ny krimiserie, chokerende og varm. Glæd dig til at dykke ned i et virkelig velskrevet stykke af den svenske skærgård.

En varm sommer morgen flyder liget af en mand indhyllet i et fiskenet i land på Sandhamns vestkyst, og godt en uge senere bliver en kvinde brutalt myrdet.

Kriminalinspektør Thomas Andreasson bliver sat på sagen, men spørgsmålene er mange og sporene få. Hvilken tilknytning havde de to personer til Sandhamn? Hvilke hemmeligheder skjuler det lille samfund?

Plaget af tabet på sin lille datter og et havareret ægteskab kaster Thomas sig ud i opklaringen og får uventet hjælp af sin barndomskammerat Nora Linde. Hun bor på øen om sommeren med mand og to børn og kæmper med at kombinere sin karriere med rollen som småbørnsmor.

Mens en morder går løs på øen, øges presset på politiet. Den skyldige må og skal findes, inden panikken breder sig på den lille ø, og yderligere liv går tabt.

Mød kriminalinspektør Thomas Andreasson og Jurist Nora Linde i denne nye svenske krimi, hvor gådefuld spænding og makabre mord laver sprækker i idyllen på øen Sandhamn i Stockholms skærgård.

Vivenca Sten fik rigtig mange roser af anmelderne specielt politikken kunne godt lide bogen her skrev Henrik Palle - "Viveca Sten skriver bedre end Läckberg".

Jeg ved nu ikke helt om det nu helt passer, men det er i hvert fald meget tæt. Bogen er virkelig godt skrevet og den er utrolig spænende. Jeg nød at læse bogen og kan klart anbefale dig at læse den!

Lige nu kan du købe bogen til 239,96 kr. dvs. du spare 20% i forhold til din lokale boghandel. - Find bogen her

Ingen kommentarer:

Send en kommentar