mandag den 26. oktober 2009

En skærsommernatsdrøm - Arne Dahl


Det er snart midsommer og ferietid, så en vis ro burde indfinde sig hos Rigskriminalpolitiets specialenhed for voldskriminalitet med internationale aspekter, bedre kendt som A-gruppen.
Men i stedet bliver det den mest intense uge i A-gruppens historie, for en byge af ejendommelige voldsforbrydelser skyller ind over Stockholm: En polsk sygeplejerske bliver øksemyrdet, en tv-programchef skudt efter premieren på en ny dokusoap, et planlagt ‘æresdrab’ tager en uventet drejning, et lig driver i land og vender op og ned på alting. Og til sidst bliver det alt sammen meget personligt.

Dette skrev anmelderne om bogen:

  • »Man håber henrykt, at det ingen ende vil tage.« - B.T.
  • »Svensk krimis sproglegende poet. Hos ham bliver den skandinaviske variant af politi­romanen med to femtedele privatliv og tre femtedele politiarbejde hævet langt, langt over den ubearbejdede hverdagstrivialitet.« - Jyllands-Posten
  • »Han skriver som en engel.« - Information
  • »Meget tyder på, at verdens gåder kun kan løses af en intellektuel Tarzan, der forstår at svæve mellem godt og ondt. Og det gør Arne Dahl. Hver gang.« - Fyens Stiftstidende
Jeg kan næsten kun skrive som B.T. skriver "Man håber henrykt, at det ingen ende vil tage". Det er virkelig nogle mesterlige romaner Arne Dahl har fået skrevet.

I En skærsommernatsdrøm, sjette bind i Arne Dahls mesterlige serie om A-gruppen, blander magisk erotik sig med dødsensfarlig legesyge.

Lige nu kan du købe bogen til kun:
(Hardback)
til 169,95 kr. - Find bogen her
(Paperback) til 129,95 kr. - Find bogen her

Ingen kommentarer:

Send en kommentar