mandag den 12. oktober 2009

Rødt vand - John Hart


Efter fem års ufrivilligt eksil i New York vender Adam Chase tilbage til sit barndomshjem, en farm ved Yadkin-floden i North Carolina. Fem år tidligere var han blevet frikendt for et mord, han ikke havde begået. Frikendt i retten, men ikke af de lokale beboere og sin egen familie.

Ingen ved hvorfor Adam Chase pludselig vender hjem, men kort efter hans hjemkomst begynder tingene at tage fart i det lille lokalsamfund ved floden. Lig dukker op, og fortidens synder, der flittigt er forsøgt begravet, dukker op til overfladen.

Rødt vand er en forrygende og intens spændingsroman. I 2007 udkom John Hart's debutroman, Et spind af løgne, og den fik en fremragende modtagelse blandt anmeldere og læsere. Rødt vand understreger, at det ikke er tilfældigt, at John Hart kaldes USA’s nye krimitalent og spås en fremtid som den nye John Grisham.

Dette skrev anmelderne om bogen:
  • "Rødt vand" er en smukt fortalt historie om forsoning, familiehemmeligheder og mord […]. En fremragende krimi med en dyb, følsom kerne." - Booklist
  • "Efter kun to bøger har Hart allerede etableret sig som en af genrens bedste forfattere. Han kombinerer medrivende plots med en vidunderlig sans for at skrive […]. Det er få bøger som med rette kan kaldes et ´must-read´ men dette er en af dem." – Chicago Sun Times
Jeg må igen sige, at denne bog er fremragende, det er en virkelig god 2'er, og den er super spænende. Den er ligesom "et spind af løgne" utrolig spænende, og jeg kunne ikke lægge bogen fra mig, glæder mig allerede til at læse 3'eren "Det sidste barn".

Lige nu kan du købe bogen til kun 67,96 kr. - Find bogen her

Ingen kommentarer:

Send en kommentar