torsdag den 29. oktober 2009

Asyl - Liza Marklund


Der er gået næsten ti år, siden Maria Eriksson og hendes familie forlod Sverige. Først nu er det muligt at fortælle, hvad der er sket med dem. De sidste år i Sverige lever de isolerede, skjult og stadigt mere desperate. Marias voldelige eksmand finder dem gang på gang.

I efteråret 1994 fastslår kammerretten, at familien må flytte til udlandet for at overleve. De emigrerer til Sydamerika i foråret 1995 men tre år senere er de tvunget til at bryde op igen. Maria satser alt og rejser med familien til USA. Chancerne for, at de kan få lov til at blive, er minimale. Hvis det skal lykkes for dem, må Maria gøre noget, som ingen før har gjort. Hun må skrive amerikansk retshistorie.

Asyl er den sande og gribende fortsættelse til Forelskede sig til et mareridt. "Forelskede sig til et mareridt" vakte stor opmærksomhed, og i Sverige var den anledning til drøftelser i den svenske rigsdag.

Dette skrev anmelderne om bogen:

  • »Gør én søvnløs … et pinefuldt gys fra den virkelige verden.« - Jyllands-Posten
  • »En simpelt rørende historie og et politisk dokument.« - B.T.
  • »Samfundsdebat og nervepirrende spænding i vellykket forening…« - Woman

Liza Marklund er virkelig én af mine ynglings forfattere. Hun skriver fantastisk og denne gang er ikke nogen undtagelse. Asyl er en fremragende bog!!!!

Du kan spare hele 20% i forhold til din lokale boghandler lige nu. Du kan købe bogen til kun 119,20 kr. - Find bogen her

Ingen kommentarer:

Send en kommentar