onsdag den 14. oktober 2009

Marekors - Jo Nesbø


En hedebølge har slået sig ned i Oslo. En kvinde bliver fundet dræbt i sin lejlighed. En af hendes fingre mangler.
Vicekriminalkommissær Harry Hole får en sidste chance for at bevise, at han kan håndtere drikkevarer, temperament og personlige hævnmotiver. Da en kvinde meldes savnet, og en af hendes fingre kort efter dukker op hos politiet, begynder Harry at se nærmere på sagen og finder et mønster - et mønster, der tyder på, at morderen ikke er færdig med at dræbe.

Marekors er femte, selvstændige bind i serien om Drabsafdelingens ´enfant terrible´, den sympatiske enspænder Harry Hole.

Dette skrev nogle af anmelderne:

  • "Harry Hole er hot ... Nesbø er ganske enkelt uimodståelig, når hans mesterlige sans for stemninger trænger helt ind i mørtlen mellem Oslos mursten." - Mette Strømfeldt, B.T.
  • "Udsøgt hårdkogt krimi, der næsten får læseren til at glemme, at Oslo, trods hedebølge, ikke er Los Angeles." - Lars Ole Sauerberg, Jyllands-Posten
  • "Jo Nesbøs krimier med Harry Hole er ganske enkelt mesterlige. Man er ikke til at råbe op, mens man forsøger at undvige plottets snubletråde og regne sammenhængen ud ... Marekors står lige så rent som de øvrige bind i serien - kære Nesbø, lad det ikke være den sidste!" - Katinka Bruhn, Weekendavisen

Heldigvis kære Katinka Bruhn, så er det ikke hans sidste bog. Der kommer nemlig også en 6'er i bøgerne om Harry Hole som kommer til at hede frelseren.
Jeg kan ikke vente med, at komme i gang med at læse Frelseren.

Bogen Marekors er ligesom de andre bøger Jo Næsbø har skrevet, fantastiske. Hvis Du ikke allerede nu har læst nogle af bøgerne om Harry Hole, så er du klart gået glip at noget helt fantastisk. Gør dig selv den tjeneste at begynde at læse Jo Næsbøs bøger!

Lige nu kan du købe Marekors til kun 129,95 kr. dvs. du spare lidt over 23% i forhold til din lokale boghandler. - Find bogen her

Ingen kommentarer:

Send en kommentar