tirsdag den 27. oktober 2009

Den udstødte - Sadie Jones


10-årige Lewis´ liv forandres brat, da hans mor omkommer i en drukneulykke, hvor han er den eneste anden til stede. Pludselig skubber alle ham fra sig: Faren, der ikke kan holde ud at se hustruen i drengens træk, vennerne, der ikke kan håndtere hans sorg og det klaustrofobiske landsbysamfund, der er hurtig til at dømme Lewis som outsider.

Hans eneste forbundsfælle er den unge Kit, der i al hemmelighed forstår og føler med ham. Men som datter af den rige og voldelige Dicky har hun sine egne problemer og må magtesløs se til, mens Lewis bliver mere og mere isoleret. Da Lewis´ desperation kulminerer som 17-årig, brænder han i beruset afmagt den lokale kirke ned og bliver sendt i fængsel.

To år senere vender han tilbage, og et opgør med fortidens og nutidens spøgelser er uundgåeligt.

Dette skrev Financial Times om bogen:
»Den udstødte er som en thriller; spændingen og den ildevarslende atmosfære er fænomenalt bygget op … En stærk og lovende debutroman«

"Den udstødte" er en utrolig spænende bog. Det er virkelig en flot og lovende debutroman Sadie Jones har fået skrevet. Jeg synes bogen er rigtig god, så derfor har jeg også sat denne anmeldelse under anbefaling, for kan virkelig anbefale folk at læse denne bog!

Lige nu kan du købe bogen til 239,96 kr. dvs. du spare 20% i forhold til din lokale boghandler. - Find bogen her

Ingen kommentarer:

Send en kommentar