søndag den 23. august 2009

Luftkastellet der blev sprængt


"Luftkastellet der blev sprængt" forsætter nøjagtigt der, hvor den forrige bog sluttede.

Det er super godt, for jeg kunne simpelthen ikke holde spændingen ud og tror rigtig mange har det på samme måde.
Bogen "Pigen der legede med ilden" sluttede meget hårdt og efterlod os læsere meget frustreret pga. den dødeligt såret Lisbeth Salander og utroligt mange uopklarede spørgsmål. Heldigvis får vi besvaret de fleste af de spørgsmål vi sidder tilbage med :)

Lisbeth Salander er indlagt efter at være blevet skudt i hovedet. På trods af sin kritiske tilstand er hun anholdt og isoleret fra omverdenen og anklaget for bl.a. tre mord, mordforsøg og grov vold.

Mikael Blomkvist udkæmper en noget nær umulig kamp uden for sygehusets mure. Lisbeths historie lyder så usandsynlig, at det vil kræve en fremragende artikel i tidsskriftet Millennium, hvis offentligheden skal overbevises om Lisbeth Salanders uskyld. Men det er ikke nok at rense hende i medierne, politiet og anklagemyndigheden skal også overbevises.

Politiet har nok at gøre med at holde styr på alle de voldshandlinger, der har fundet sted. Sandheden er ikke åbenlys, og de møder uventet modstand fra egne rækker. En sammensværgelse på højeste plan skyr ingen midler for at lede efterforskningen i den retning, der tjener den bedst.

Jeg var total op slugt af bogen, den er simpelthen så spændende, og man kan bare ikke vente til slutningen.

LÆS BOGEN/BØGERNE kan jeg kun sige :)

Lige nu hvis du er hurtig kan du spare en del penge på bogen -find bogen her

Ingen kommentarer:

Send en kommentar