mandag den 24. august 2009

4 rigtig gode bøger der netop er på tilbud

Hvis du har det ligesom mig, at du elsker at læse gode krimiromaner, men du synes de er rimelig dyre, så skynd dig at læse videre.

Jeg har fundet nogle rigtig gode krimier og de er netop på tilbud lige nu, så der er en del penge at spare, hvilket jo er rigtig dejligt :)

Her er bøgerne jeg har fundet:

  • "Ulykkesfuglen" som er skrevet af Camilla Läckberg, er en rigtig god krimi. bogen handler om Reality-programmet Fucking Tanum – og ikke mindst de stærkt omdiskuterede deltagere – indtager lillebyen Fjällbacka. Med dem følger sladderen, konflikter blandt Fjällbacka-beboerne og kommunens spidser især – og selvfølgelig mediernes bevågenhed.
    På politistation har betjent Hanna Kruse sin første arbejdsdag. Selv samme dag modtager de på stationen et alarmopkald om en bilulykke. Patrik og Hanna tager ud til ulykkesstedet og finder liget af en kvinde – og en umiskendelig stank af alkohol.
    Ved første øjekast er sagen soleklar: Det er en tragisk bilulykke. Men Patrik aner uråd, og pludselig befinder han sig i sit livs største udfordring... Lige nu kan du købe bogen til kun 121,11 kr. - du spare 18,72% i forhold til din lokale boghandel. - find bogen her
  • "Tyskerungen" som er skrevet af Camilla Läckberg, er også en super god kriminalroman. Den fanger én med det samme og man kan ikke lægge bogen fra sig. Hvorfor har Erica Falcks mor gemt en gammel nazistmedalje?
    Det spørgsmål har rum
    steret i Ericas hoved, lige fra hun fandt medaljen skjult imellem gamle sager på loftet. Til slut bestemmer hun sig for at opsøge en pensioneret historielærer for at finde ud af mere om medaljens oprindelse. Men manden er beklemt ved situationen og kan ikke give hende noget svar. To dage senere bliver han myrdet. Vidste han mere, end han fortalte Erica, og har det noget med medaljen at gøre?
    Erica går på loftet igen, finder sin mors dagbøger og begynder at læse. En gribende historie om en ung kvindes tilværelse under Anden Verdenskrig og
    om sin egen families skjulte hemmeligheder... Lige nu er der rigtig mange penge at spare på netop denne bog, hvis du er hurtig kan du spare knap 30% i forhold til din lokale boghandel. Jeg har fundet "Tyskerungen" til kun 209,95 - find bogen her
  • Manden med det lille ansigt er skrevet af Helene Tursten, handler om to politimænd tror knap deres egne øjne. Direkte imod dem kommer den nyligt efterlyste BMW i rasende fart. De kaster sig ud i jagten og bliver vidne til hvordan bilen mejer en fodgænger ned. Politiet sætter alle resurser ind og får et spor som leder til en mørk gammel jordkælder og et makabert fund. Jagten på en ung piges morder får Irene Huss og hendes kollegaer ind i menneskehandelens iskolde verden, som har forgreninger, hvor politiet mindst venter det. Lige nu kan du købe bogen til kun 84,96! Det er billigt, har selv benyttet mig af tilbudet. :) - find bogen her






  • Den inderste kreds er skrevet af Mari Jungstedt, handler om en gruppe arkæologistuderende fra forskellige lande deltager i et udgravningskursus på Gotlands vestkyst. Under den hede højsommersol graver de med hakker og skeer og finder en havn fra Vikingetiden, som viser sig at være rig på fund. Men det bliver ikke det eneste fund, de gør. Tæt på udgravningen finder de liget af den unge hollandske studerende, Martina. Mærkerne på hendes krop tyder på, at mordet har rituelle undertoner.
    • Politinspektør Ander Knutas og hans kolleger undersøger om den unge kvindes død har nogen sammenhænge med en halshugget hovedløs hest, som blev fundet på en fold af nogle småpiger tidligere på sommeren. Da hesten hoved dukker op - spiddet på en pæl - vokser mystikken yderligere.
    Sagen får stor opmærksomhed fra medierne, og journalisten Johan Berg følger hændelserne på tæt hold. Samtidig forsøger han at få forholdet til Kæresten, Emma at fungere. Alt imens en snæver kreds af mennesker for at udøve deres tro i det skjulte... Bogen har fået rigtig flotte anmeldelser og det er velfortjent, for det er en af de bedste bøger jeg har læst. Lige nu kan du spare lidt over 26% i forhold til din lokale boghandel. Jeg har fundet bogen til 199,00 kr. - find bogen her
Jeg håber du kan bruge de 4 overnævnte tilbud jeg har fundet på nettet, så er du i hvert fald frifor at bruge tid på at finde den bedste pris. :)

Vil du gerne vide hvornår de gode krimiromaner er på tilbud, så skynd dig at tilmelde dig vores nyhedsbrev.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar