søndag den 23. august 2009

Årets krimiroman 2009 er...


”Drengen i kufferten” af forfatter-parret Lene Kaaberbøll og Agnete Friis får dette års Harald Mogensen-pris for årets bedste danske spændings roman.

Drengen i kufferten” er samtidig dansk kandidat til den skandinaviske pris "Glasnøglen".

Romanen introducerer sygeplejersken Nina Borg, der på grund af sin mistro til systemet pludselig står med ansvaret for en bortført dreng i en kuffert.

Ifølge Det Danske Kriminelakademi, som uddeler prisen, er romanen en hæsblæsende og veldrejet thriller, der er fortalt med en fin sans for både plot og detalje.

Jeg har selvfølgelig kan næsten frites til at sige læst romanen. Den er rigtig spænende og som der også er blevet udtalt, så er det virkelig en hæsblæsende og veldrejet thriller. Der er absolut ikke noget af sige til, at netop denne roman, er blevet årets krimiroman.

-Et stort tillykke herfra.

Jeg har selvfølgelig været rundt og kigge på priser rundt omkring på nettet for at finde den bedste pris, den har jeg så fundet. Har fundet bogen til kun 254,15 kr på nettet hvis du skal købe bogen hos din lokale boghandler kosten den 299,00. ( det er da også værd at tage med :))

Find bogen her

Ingen kommentarer:

Send en kommentar